Om sidan/kontakt

Samlingsplatsen för attefallshus

Attefallshus.net är en helt oberoende* informationssida om attefallshus. Vi samlar alla nyheter och tillgänglig information om denna fantastiska extrabyggnad om upp till 25 kvadratmeter på befintlig tomt. Vårt mål är att öka intresset för husformen och bli mötesplatsen med all och den senaste informationen om komplementbostadshuset.

Sedan lanseringen av sidan har vi haft väldigt många besökare, och sidan besöks dagligen av mellan 500-1000 personer från Sveriges alla hörn.

Vem är då vi?
Vi får ofta frågan om vem som ligger bakom sidan. Jag som skriver, uppdaterar och underhåller sidan heter Patrik Johansson. Detta är min hobby och attefallshus.se är ett webbprojekt som jag driver för att jag tycker det är så himlarnas roligt! Som skrivit ovan finns ingen anknytning till byggbolag, tillverkare eller dylikt. Vi får intäkter från sidan genom annonsering från branschaktörer.

”Mitt personliga mål är att attefallshus.net även framgent ska vara det självklara valet för personer som ska bygga ett komplementhus på befintlig tomt.”

Letar ni samarbete?
Eftersom vi är helt oberoende från branschföreningar, byggbolag, politiska partier osv. så har vi en hög flexibilitet gällande det mesta. Därför besvarar vi gladeligen frågor om samarbeten, innehållsförslag, förbättringar, länkbyten och övriga konstiga frågor. Vi tar gärna en första initial kontakt per e-post.

Saknas ni i listan över leverantörer?
Saknar vi er i listan? Skicka ett mail med beskrivning och bilder till vår e-post: kontakt(a)attefallshus.net.

*oberoende från hustillverkare, lobbyorganisationer, politiska partier osv.